Plannen voor 2018

Written by: Tans

2018 een interessant jaar? 2018 wordt ongetwijfeld een interessant jaar voor de klanten van TANS! We beginnen met het releasen van TALIS versie 8.0.

In deze versie zitten meer dan 70 features en verbeteringen die zeker tot de verbeelding zullen spreken, zoals het kunnen slepen van outlook mail naar TALIS.

Op 19 april organiseren we samen met de gebruikersvereniging van TANS een klantendag in Rosmalen. Naast een plenaire sessie worden er die avond 4 verschillende workshops georganiseerd met een breed scala aan onderwerpen.

Samen met de pilots gaan we verder met de ontwikkeling van IMPACT zodat de eerste versie snel geleverd kan worden.

In het najaar van 2018 zal wederom de bekende ICT Logistiek beurs in Utrecht plaatsvinden, en wel op 7 en 8 november (reserveert u deze data alvast in uw agenda). 

Gedurende het jaar worden er weer tal van cursussen en workshops georganiseerd waaronder nieuw dit jaar de updatecursus voor TALIS versie 8.0 in Eindhoven en omgeving Utrecht en de CRM workshops. Uit analyse blijkt dat de klanten die rondom de implementatie cursussen volgen sneller live gaan en een groter gebruik laten zien. 

Wij hebben er zin in!
 

2018-start-News.jpg

Twitter

-->