TANS levert Control Tower volgens OTM

Written by: Tans

TANS heeft medio November de koppeling met de Control Tower van Simacan opgeleverd aan haar klant I&L in Tilburg.

Met de realisatie daarvan heeft TANS wederom een primeur op het gebied van ICT voor Logistiek. Het OTM Open Trip Model is een standaard voor het uitwisselen van data tussen voertuigen en de backoffice applicatie zoals TALIS (TMS). Het OTM is een open source toepassing dat door de gebruiker zelf verrijkt kan worden. De bewaking van het model vindt plaats door stichting UTC. I&L kan deze functionaliteit nu als eerste bieden aan haar klanten. Transparantie en informatie-uitwisseling zijn de triggers die er voor moeten zorgen dat de bezettingsgraad hoger wordt terwijl de kosten afnemen. Met die visie hoopt I&L haar klantenkring uit te breiden.

Twitter