Transport & Logistics Antwerpen 2017

Written by: Tans

Van 17 t/m 19 oktober vindt u TANS op de Transport & Logistics in Antwerpen.

Deze beurs staat in het teken van innovatie en is de grootste vakbeurs voor de transport en logistieke sector in de Benelux. Extra aandacht gaat daarbij naar multimodaal transport en datagedreven oplossingen. TANS presenteert hier de oplossing Waybill as a Service, waarmee u goedkoop en eenvoudig digitale vrachtbrieven kunt aanschaffen en indienen op de server van TransFollow (het nieuwe online vrachtbrief systeem). Daarnaast kunt u kennis maken met de DeliveryApp van TALIS. Met deze App is het mogelijk om uw chauffeurs op hun mobiele telefoon te laten tekenen voor ontvangst en een survey uit te laten voeren.  Elke bezoeker, die zich vooraf heeft ingechreven ontvangt een leuk presentje.  

Bezoek ons op standnummer1.052 en bestel uw gratis toegangskaarten via deze link.

T_L-2017-banner-640x120.jpg

 

Twitter