Transport Logistic München

Written by: Tans

Als het over logistiek gaat zijn er in de wereld maar een paar echt grote beurzen, München, Shanghai, Atlanta en Parijs zijn de meest bekende. Voor Europa is de beurs in München verreweg de grootste en bekendste.

Met meer dan 2.300 stands en bijna 60.000 bezoekers kan de Messe in München terugkijken op een geslaagde editie. TANS was aanwezig als standhouder met een aantal partners waaronder PTV, Aventeon, Trimble en Groeneveld. Er waren veel bezoekers uit Nederland aanwezig.
 

Omdat TANS lid is van ELC Limburg hadden wij de mogelijkheid, om samen met 17 andere organisaties uit Limburg gezamenlijk een stand huren, in te richten en te bemensen. De bezoeker kon gebruik maken van een one-stop-shopping concept en dat sprak erg aan. Als je logistieke activiteiten wilt uitvoeren heb je voor de organisatie daarvan tal van disciplines nodig die op de ELC stand te vinden waren; de provincie, gemeentes, LIOF, Fontys hogeschool, uitzendorganisaties, logistieke dienstverleners, expediteurs en TANS als ICT leverancier tezamen zorgden voor het totaalaanbod. 

1587af8d-304a-4cda-b740-c287f1d53749-original.jpg
 

Na 4 dagen op de beurs waren we erg tevreden, maar ook moe. Tientallen gesprekken en diverse vervolgafspraken waren het resultaat. Maar het beste van alles was de goede samenwerking tussen de deelnemers onderling. De mooie stand, vlaai en het Limburgse topbiertje maakte het compleet! Bekijk hier de foto's op de website van ELC Limburg. De kans is groot dat we over 2 jaar weer gaan.    

IMAG0484.jpg

IMAG0481.jpg

Twitter

-->