TALIS gebruiker Baetsen start met TransFollow

Written by: Tans

Baetsen Internationaal Transport gaat binnenkort met de digitale vrachtbrief aan de slag. Het is voor TANS de derde vervoerder die gespecialiseerd is in bouwlogistiek die TransFollow gaat gebruiken.

Koppelen met TALIS is uiterst eenvoudig

Het koppelen van de digitale vrachtbrief met TALIS is eenvoudig: Het activeren van de optie binnen TALIS en het invullen van de logingegevens bij TransFollow zijn de enige acties die uitgevoerd dienen te worden. Maar voor het zover is, moet er eerst duidelijkheid zijn tussen opdrachtgever en vervoerder over de manier van werken, een eventuele testfase en bijvoorbeeld wat te doen als het niet loopt zoals gewenst. Een gedegen projectaanpak kan ervoor zorgen dat alles soepel verloopt. 
 

Laagdrempelig starten

TransFollow heeft een stappenplan ontwikkeld dat richting geeft aan de implementatie van de digitale vrachtbrief. Voor opdrachtgevers die het willen uitproberen heeft TANS een laagdrempelige oplossing genaamd Waybil as a Service. Hierdoor hoeven er geen dure aanpassingen aan de ERP systemen van verladers te worden gedaan, voordat besloten wordt met de digitale vrachtbrief te gaan werken. 
 

Baetsen Internationaal Transport werkt al sinds 2005 met TALIS van TANS. 
 

Twitter