Interessante ideeën tijdens hotelshows IMPACT

Written by: Tans

In de eerste twee weken van april organiseerde TANS een aantal bijeenkomsten voor klanten en prospects om kennis te maken met de nieuwe planningstool genaamd IMPACT.

logo IMPACT.jpg


Tijdens de introductie van de nieuwe planningstool van TANS in oktober 2016 werd al duidelijk dat de ontwikkeling van het nieuwe systeem in nauwe samenwerking met klanten en partners zou gebeuren. TANS is zelf geen gebruiker van een planningstool en is daarom sterk afhankelijk van de wensen en ideeën van de toekomstige gebruikers.
 

Samen kom je verder

Meer dan 70 belangstellenden waren aanwezig tijdens de presentaties. Naast uitleg over het nieuwe product werd er ook een discussie gestart over de vraag welke rollen er allemaal onderscheiden kunnen worden in en om een planningsafdeling. Samen kwamen we tot wel 12 verschillende rollen, van planner tot chauffeur, ontvanger en hoofd van de werkplaats. Of deze rollen allemaal in IMPACT ingevuld gaan worden is nog maar de vraag, dat hangt af van de antwoorden uit de enquête die onder de aanwezigen is uitgezet. Er wordt ook gevraagd of er bedrijven zijn die mee willen testen en beoordelen. Er hebben zich spontaan al enkele personen gemeld. Hopelijk volgen er nog meer, want IMPACT is van ons allen!
 

TANS in Ondernemend Nederland

Tijdens de hotelshow in Geldrop (11 april jl) heeft RTL 7 opnames gemaakt voor het programma Ondernemend Nederland. Het item was op zondag 7 mei om 9.55 uur te bekijken, de herhaling is op zaterdag 13 mei om 12.30 uur of bekijk het item hier.

 

Twitter

-->