TALIS 7.94 / 7.95

Written by: Tans

Op dit moment is versie 7.94.13 de meest actuele TALIS versie, met daarin mooie functionele uitbreidingen zoals het kunnen doorklikken op een opdracht van Informatie opdrachten.

Versie 7.94 bevatte uiteindelijk meer dan 100 wijzigingen, de meeste op verzoek van klanten. Inmiddels is de R&D afdeling bezig met de volgende release: TALIS versie 7.95. Naar verwachting verschijnt deze release in April van dit jaar. In die versie worden ca. 80 meldingen gerealiseerd ook weer voornamelijk afkomstig van klanten. Er zijn aanpassingen in een aantal Informatiegrids, WMS, Cross-dockscanning en het is mogelijk om uren te importeren van Transics naar de TALIS Urenmodule. Vanaf versie 7.95 worden de onderhoudprogramma’s TALIS Lay-out en TALIS xChange alle nog maar toegankelijk voor consultants van TANS. Verkeerd gebruik door eindgebruikers levert een zware druk op de helpdesk op.     
 

Bij elke versie worden zogenaamde releasenotes bijgeleverd. Het lezen daar van is de moeite waard. Als u de nieuwe release wilt ontvangen dan kunt u dat kenbaar maken via onze website (zie afbeelding hieronder / rood gearceerd: via 'Software updates').
 

software update.png

Twitter