Nieuwe workshop in 2017: CRM

Written by: Tans

Het TALIS cursusrooster voor 2017 is beschikbaar. Nieuw: de workshop CRM.

Bekijk hier het cursusrooster voor 2017. Naast de gebruikelijke TALIS cursussen (Basis, Factuurmethoden, Ritplanning en FlexTools) introduceren we in 2017 de workshop CRM. Deze workshop is bedoeld voor managers en acquisiteurs /accountmanagers van crm.jpgtransport en expeditiebedrijven.


In deze workshop wordt aandacht besteed aan relatiebeheer in het algemeen en voor de logistieke sector specifiek. Vanwege de veranderende rol en bijbehorende taken van gebruikers van informatiesystemen is deze workshop bedoeld om opdrachten en de daarbij behorende informatiestromen niet vanuit een opdracht maar vanuit een opdrachtgever (Relatie) te benaderen.


In de CRM Module van TALIS kunnen meerdere activiteiten en contactpersonen aan een relatie gekoppeld worden. Er wordt gekeken naar het gebruik van TALIS in combinatie met MS Outlook en MS Word, maar ook naar de mogelijkheden die Business Intelligence tools zoals Qliksense bieden. Uiteraard kan uit TALIS zelf ook al benodigde informatie gehaald worden met behulp van de FlexReports en FlexGrids.
 

De workshop duurt 3 uur en de kosten bedragen slechts € 50,00 per deelnemer. De cursus wordt op verschillende data en tijdstippen in maart, juni en september georganiseerd. Klik hier voor het agendaoverzicht.
 

CRMopdrachtengrid.JPG

Twitter

-->