IMPACT: Het nieuwe planprogramma van TANS

Written by: Tans

Tijdens de ICT & Logistiek presenteerde TANS de sneakpreview van het nieuwe planprogramma genaamd: IMPACT. IMPACT staat voor International Modular Planning And Control Tool.

In een eigen bioscoop toonde TANS aan meer dan 150 geïnteresseerden een prototype van het nieuwe planprogramma waarvan vanaf volgend jaar de eerste versie op de markt komt. De presentatie werd vooraf gegaan door een film over mensen in de logistiek, waarvoor het nieuwe programma ontwikkelt wordt. Bekijk de film hier. De eerste reacties waren enorm positief.
 

In het voorjaar van 2017 worden er op diverse plaatsen presentaties gegeven, waarvoor iedereen wordt uitgenodigd. Tot die tijd gaan we samen met klanten en partners, zoals boordcomputerleveranciers, App ontwikkelaars, kaartleveranciers, etc. verder werken aan de ontwikkeling van IMPACT.

Wij bedanken iedereen die ons tijdens de beurs heeft bezocht! 
 

IMG_7392.JPG

Twitter