TANS zoekt technisch consultant

Written by: Tans

Vanwege uitbreiding van de klantenkring van TANS en de ontwikkeling van nieuwe toepassingen is TANS op zoek naar een technische consultant.

Als technisch consultant houd je je bezig met integraties tussen applicaties en toepassingen zoals boordcomputers, webshops of ERP systemen. Het betreft een veelzijdige functie die bestaat uit deelname aan complexe integratietrajecten (van ontwerp tot realisatie en implementatie), het zelfstandig uitvoeren van klantopdrachten, managen van complexere technische vraagstukken / projecten toegespitst op producten van derden en het helpen / adviseren van klanten (op de helpdesk of bij de klant op locatie). 
 

Bekijk hier de vacature.

 Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Twitter

-->