Extra functionaliteit Unit4 Multivers (Small, Medium en Large)

Written by: Tans

TANS is al sinds 1997 dealer van Multivers van Unit4 en heeft meer dan 150 klanten die TALIS in combinatie met Multivers gebruiken.

De voordelen van de API koppeling
 

Het doorboeken van openstaande posten vanuit TALIS naar financiële pakketten is niet bijzonder. Het inlezen van de betalingen en daarmee de kredietruimte bijwerken, wel. Met de zogenaamde API koppeling worden gegevens tussen TALIS en Multivers soepel uitgewisseld.


Maar Multivers heeft nog veel meer voordelen. Het is een gebruiksvriendelijk pakket met mooie management functies. Bovendien is het niet duur voor wat u krijgt. Heeft u een ander financieel pakket dan is het de moeite waard om een overstap te onderzoeken. Multivers kunt u zowel op uw eigen netwerk installeren of in de cloud afnemen.     


Extra functionaliteit Unit4 Multivers Small, Medium en Large

 

Werkt u al met Unit4 Multivers Small, Medium of Large, dan is het vanaf nu mogelijk om de licentie uit te breiden met extra functionaliteit:
 

  • Unit4 Multivers Small gebruikers kunnen de licentie uitbreiden met de functionaliteit Automatische Incasso en/of Vaste Activa.
  • Unit4 Multivers Medium of Large gebruikers kunnen de licentie uitbreiden met de functionaliteit Automatische Incasso, Vaste Activa en/of Offertes.

 

Het is dus niet meer noodzakelijk om voor deze extra functionaliteit direct een overstap te maken naar Unit4 Multivers XtraLarge.

 

Kosten


Het aanschaf- en jaarlijkse onderhoudsbedrag per onderdeel bedraagt respectievelijk € 400,00 en € 100,00. Werkt u online met Unit4 Multivers, dan is de meerprijs € 20 per onderdeel per maand. Heeft u interesse, neemt u dan contact op met uw contactpersoon bij TANS.

Twitter