Trimble ITT Event - Innovatie & technologie in Transportmanagement

Written by: Tans

Bent u benieuwd naar de laatste innovaties in ICT voor transport & logistiek?

Trimble organiseert dit jaar voor de achtste keer het ITT event met als thema: 'Meer winst door samenwerking in transport'. 

Live demo's van oplossingen om uw vloot te managen en uw administratie en planning te automatiseren, inspirerende presentaties; boeiende praktijkverhalen en paneldiscussie met kopstukken uit de transportwereld (o.l.v. Walther Ploos van Amstel) en de gelegenheid om te netwerken en ervaringen uit te wisselen met collega-transporteurs. 
 

TANS presenteert nieuwe Management Dashboard tijdens Trimble ITT event

TANS heeft een nieuw Management Dashboard ontwikkeld, waarmee zowel operationele als ook tactische en strategische informatie verkregen kan worden. Het dashboard toont data uit diverse databases. In dit specifieke geval gegevens uit een tms, wms, financieel pakket en een urenpakket. 

Per gebruiker kunnen filters worden ingesteld, zodat de juiste informatie getoond wordt. Met het Management Dashboard krijgen gebruikers antwoord op vragen als: Hoe is de performance van de chauffeurs? Welke merken vrachtauto’s hebben de minste storingen? Wat is het rendement per rit? Via het dashboard komt ook geografische informatie beschikbaar, waarmee je snel kunt zien op welke plaatsen voor welke klanten en in welke sectoren volumes toenemen of afnemen. Aan de hand daarvan kan de gebruiker nieuwe klanten gaan zoeken in een bepaalde regio of zelfs samenwerkingen aangaan met collega’s als er in een bepaalde regio slechts af en toe geladen of gelost wordt. 

Het door TANS ontwikkelde standaard dashboard wordt als template geleverd en kan daarna door een consultant worden aangepast.

Locatie: Expo Houten (Utrecht)
Meer info en inschrijven: klik hier.

Twitter

-->