Waybill as a Service is beschikbaar!

Written by: Tans

Met deze nieuwe online dienst van TANS kunt u eenvoudig en goedkoop digitale vrachtbrieven aanschaffen, opmaken, ondertekenen en indienen op de server van TransFollow.

Werken met de digitale vrachtbrief (TransFollow) brengt u tal van voordelen, echter om met TransFollow te kunnen werken moeten er aanpassingen worden gedaan aan de bedrijfssoftware van de vervoerder of verlader (het TMS van TANS heeft hiervoor een standaardkoppeling). De vervoerder moet een TMS hebben dat de digitale vrachtbrieven kan inlezen of gebruik maken van de TLN ChauffeursApp. 

TransFollow.png

De voordelen op een rijtje:

 • Minder administratie
 • Geen fysiek archief meer
 • Besparing van milieu
 • Besparing van aanschafkosten
 • Verminderde kans op fouten
 • Realtime informatievoorzieining
 • Snellere informatie over POD
 • Efficientere communicatie
 • Betere service naar uw klant
 • Hogere klanttevredenheid
 • Eenvoudig versturen van opdrachten naar uw vervoerder
 • Sneller factureren
 • Eenvoudig beheer van database


Voor bedrijven die geen aanpassing kunnen of willen maken heeft TANS Waybill as a Service ontwikkeld. Met deze nieuwe online dienst van TANS kunt u eenvoudig en goedkoop digitale vrachtbrieven aanschaffen, opmaken, ondertekenen en indienen op de server van TransFollow. In dit geval moet de vervoerder over een TMS beschikken dat de digitale vrachtbrieven kan ontvangen. 

Waybill as a Service aanschaffen.

Digitale vrachtbrief.png

Twitter