Waybill as a Service: eenvoudig aanschaffen en indienen van uw digitale vrachtbrief

Written by: Tans

Met de online dienst van TANS: 'Waybill as a Service', kunt u goedkoop en eenvoudig digitale vrachtbrieven aanschaffen, invullen en direct indienen op de server van TransFollow (het nieuwe online vrachtbrief systeem).

Werken met TransFollow 

U kunt digitale vrachtbrieven indienen op de server van TransFollow via uw TMS, WMS of ERP systeem (hiervoor moet een aanpassing in uw systeem plaatsvinden, daarnaast moeten uw chauffeurs worden voorzien van een App of boordcomputerfunctie). 

De vrachtbrief wordt direct verspreid aan alle betrokken partijen in de keten. De vervoerder haalt vervolgens de vrachtbrief op in het eigen TMS Syteem en stuurt deze naar de App van de chauffeur. Tegelijkertijd ontvangen afzender en ontvanger op hun beurt ook een digitaal bericht in hun bedrijfseigen software of App. Bij het ophalen of afleveren wisselt de chauffeur een unieke QR code uit met de afzender / ontvanger en de handtekening is gezet. Alle partijen worden hierover direct geïnformeerd en de factuur kan worden verstuurd. 

 


TransFollow.png


Voor bedrijven die geen kostbare aanpassingen in hun softwaresysteem kunnen of willen maken, heeft TANS nu een oplossing: Waybill as a Service


Met deze dienst kunt u goedkoop en eenvoudig digitale vrachtbrieven aanschaffen, invullen en direct indienen op de server van TransFollow. U kunt Waybill as a Service ook gebruiken om opdrachten naar uw vervoerder te sturen. Deze dienst is beschikbaar voor transporteurs die voor hun opdrachtgever en hun klanten vrachtbrieven willen aanmaken. Alle betrokkenen (opdrachtgever, transporteur en chauffeur) moeten hiervoor wel over een TransFollow account beschikken.

Om met Waybill as a Service te kunnen werken dient u eenmalig een account aan te maken (dit kost u eenmalig 100 euro, waarvoor u tevens 50 credits ontvangt), daarna kunt u Waybillcradeits kopen. Deze kunt u aanschaffen met IDeal, Mistercash, Paypall of uw creditcard. Met deze credits kunt u vrachtbrieven kopen en indienen bij TransFollow (het versturen van een digitale vrachtbrief kost u 0,19 cent). 

Digitale vrachtbrief.png


De voordelen op een rijtje
Met gebruik van Waybill kunt u de volgende voordelen behalen:

De voordelen van Waybill as a Service.PNG     Screen Shot 12-09-15 at 04.54 PM.PNG

Bereken wat u met het gebruik van Waybill as a Service kunt besparen of neem contact op met TANS: 040 262 90 60 / info@tans.net

Waybill as a Service is verkrijgbaar vanaf januari 2016. 

Twitter

-->