ICT & Logistiek in ban van SMART LOGISTICS

Written by: Tans

De ICT & Logistiek stond dit jaar in het thema van SMART LOGISTICS.

TANS heeft invulling gegegeven aan dit thema in de vorm van: Papierloos Transport.
 

 1. Dataconnectiviteit; de Universele Transport opdracht
  De Universele Transportopdracht is een standaard die door verladers en vervoerders gebruikt kan worden met als doel complexe, tijdrovende en ingewikkelde uitwisseling van opdrachten te voorkomen. De Universele Transportopdracht is een initiatief van het NLIP.  
   
 2. De Digitale Vrachtbrief (TransFollow); Waybill as a Service
  Het gebruik van TransFollow (het nieuwe online vrachtbrief systeem) kan u tijd en geld bespaen. Het helpt u o.a. de service naar uw klanten te verbeteren, verschaft u sneller informatie (POD) en helpt u het milieu te sparen (u heeft geen fysiek archief meer nodig). Met Waybill as a Service, de nieuwe online dienst van TANS, kunt u eenvoudig en goedkoop digitale vrachtbrieven aanschaffen en indienen bij TransFollow. 
   
 3. De TALIS Delivery App
  De TALIS Delivery App is een toepassing voor bezorgers van goederen, gericht op leveringen / dienstverlening aan consumenten. De App is geschikt voor Android en Windows. Vanuit TALIS TMS komen opdrachten voor leveringen of diensten terecht op de App. De ontvanger  tekent af en de gegevens gaan direct terug naar TALIS TMS. U heeft meteen inzicht (en kunt factureren). Lage aanschafkosten en een bedrag per dag dat de App wordt gebruikt , maken deze oplossing betaalbaar.


Wilt u meer informatie over een van deze producten, neemt u dan contact op met TANS.

Logo Waybill as a Service small.png  Delivery App.png

Twitter