Update uw TALIS versie

Written by: Tans

Gezien de constante ontwikkelingen binnen onze software raden wij u aan uw TALIS versie up to date te houden.

Wij raden aan minimaal 1x per jaar een update door een consultant uit te laten voeren. Een up to date TALIS versie zorgt er niet alleen voor dat u van alle nieuwe opties die wij in onze software inbouwen gebruik kunt maken maar zorgt er ook voor dat wij u beter kunnen ondersteunen bij vragen en / of calamiteiten. De helpdesk van TANS kan enkel ondersteuning bieden op recente versies van TALIS.

Mocht u dus nog gebruik maken van een (ver)ouder(d)e versie (ouder dan 7.50) van TALIS neemt u dan z.s.m. contact op met TANS om een update te plannen.  U kunt dit controleren door te klikken op “Help”, “Info” en daarna onderin het dan geopende scherm op “Details>>”. Hierna verschijnt dit scherm, met daarin relevante informatie zoals de TALIS versie maar zeker ook de Interbase versie: 

Update uw TALIS.png


TALIS versie 7.90
Eind dit jaar komt TALIS versie 7.90 beschikbaar. Deze versie bevat o.a. de volgende nieuwe opties: 

  • Uitbreiding op de huidige xServer functionaliteit met mogelijkheid om een reeds samengestelde rit te optimaliseren. Om deze functionaliteit te gebruiken moeten klanten eerst overstappen op xServer internet.
  • In de nieuwe release is het mogelijk om tijdens het digitaal factureren de bijlagen automatisch samen te voegen tot 1 PDF in de bijlage.
  • Nieuwe koppeling met Transics.
  • Automatisch nummeren van Debiteuren, Crediteuren en Relaties.
  • Bruikbaar in combinatie met Windows 10.

Vanaf 1 januari 2017 worden versies ouder dan 7.50 niet meer ondersteund.

 

Twitter

-->