Lancering Unit4 MULTIVERS versie 10.8.

Written by: Tans

Unit 4 heeft in een nieuwsbrief aan alle klanten de lancering van versie 10.8 bekend gemaakt. Onderstaand een overzicht van de belangrijkste wijzigingen.

 • Permanence boekingen
  Het eenvoudig, vooraf toewijzen van kosten en opbrengsten van een factuur over de periodes waarin de kosten of opbrengsten daadwerkelijk vallen. Deze wijziging is doorgevoerd in alle versies.
   
 • Releasenotes
  Een mooie toevoeging van Unit4 is de lancering van een nieuwe online pagina: https://online.unit4.nl/Overzicht_handleidingen_Multivers.aspx. Op deze pagina vindt u niet alleen een overzicht van alle releasenotes, maar kunt u ook nuttige documenten en instructiefilms terugvinden. De filmpjes zijn trouwens ook direct vanuit Multivers op te starten.
   
 • Windows 10 en Office 2016
  Versie 10.8 is ook direct geschikt gemaakt voor zowel Windows 10 als Office 2016. Een volledig overicht van de systeemeisen kunt u ook terugvinden in de hierboven genoemde online pagina.
   
 • Unit4 Multivers Online
  Als u online gebruikt maakt van Unit4 Multivers, werkt u vanaf 1 oktober automatisch al met versie 10.8.
   
 • Unit4 Multivers Offline
  Als u Unit4 niet online gebruikt en zelf de updates uitvoert, dan kunt u de versie downloaden vanaf https://my.unit4.com. Natuurlijk kunt u ook ons altijd inschakelen om de update uit te voeren.Als u nog vragen heeft over de nieuwe versie, kunt u vanzelfsprekend contact met ons opnemen: support@tans.net / tel: 040-262 90 60

Twitter

-->