Gratis naar de ICT & Logistiek: SMART Logistics

Written by: Tans

Van 10 t/m 13 november wordt de ICT & Logistiek samen met de Logistica georganiseerd in de Jaarbeurs in Utrecht.

Thema van deze beurs is Smart Logistics: BI & AnalyticsMagazijn & DistributieMens & MilieuSales & Operation Planning en Transport

TANS presenteert tijdens deze beurs de nieuwe online service: Waybill as a Service. Met deze dienst kunnen verladers enn vervoerders digitale vrachtbrieven aanschaffen, indienen en via TransFollow naar vervoerder sturen. Lees meer over Waybill as a Service. en bereken direct hoeveel u jaarlijks kunt besparen! Tijdens de beurs introduceert TANS ook de TALIS Delivery App.  Met deze kunnen chauffeurs bij het afleveren een handtekening laten plaasten op een AndroId Smartphone. Het is ook mogelijk om foto's te maken en opmerkingen te plaasten. 

De digitale vrachtbrief (TransFollow) is bedoeld voor de B-to-B markt en de Delivery App voor de B-to-C markt.   


Klik hier voor gratis toegangskaarten voor de beurs

Twitter