Eenvoudig aanschaffen en indienen van de digitale vrachtbrief met Waybill as a Service

Written by: Tans

Van 22 tot en met 24 september vindt de Transport & Logistics beurs in Antwerpen plaats. TANS presenteert hier Waybill as a Service.

Met deze dienst kunt u vrachtbrieven aanschaffen, invullen en via TransFollow naar uw vervoerder sturen.

Door TransFollow, de digitale vrachtbrief te gebruiken in plaats van de papieren variant, kunnen u en uw opdrachtgever veel geld bespraren. Bekijk hier de werking van TransFollow in vogelvlucht.
 
We hebben de voordelen van TransFollow voor u op een rijtje gezet: 
  • Minder administratie > niet meer scannen of kopieren 
  • Geen fysiek archief meer > milieubesparing 
  • Betere communicatie > efficienter
  • Strakkere planning > effectiever 
  • Betere service naar de klant > hogere klanttevredenheid
  • Realtime informatievoorziening (direct op de hoogte van vertragingen)
  • Snellere informatie over POD > sneller factureren voor transporteur en opdrachtgever
  • Mindere kans op fouten
     

Lees meer over TransFollow en bereken met de voordeelcalculator wat u kunt besparen!


Benodigde aanpassingen aan uw systeem
Om met TransFollow te kunnen werken moeten er aanpassingen gedaan worden aan de systemen van vervoerders of opdrachtgevers. Vervoerders moeten hun TMS, WMS of ERP systeem koppelen aan de centrale server. Veel TMS leveranciers zoals TANS leveren al standaardkoppelingen. Daarnaast moeten zij de chauffeurs voorzien van een App of een boordcomputerfunctie. Ook hiervoor zijn standaard oplossingen verkrijgbaar. Opdrachtgevers kunnen vrachtbrieven bij de server indienen vanuit hun eigen softwaresysteem, hiervoor moet dit systeem wel geschikt worden gemaakt.

Waybill as a Service
Voor de bedrijven die geen aanpassingen kunnen of willen maken heeft TANS een apllicatie ontwikikeld waarmee eenvoudig, goedkoop en laagdrempelig vrachtbrieven kunnen worden ingekocht en ingediend op de Portal van TransFollow; Waybill as a Service. Waybill as a Service is beschikbaar voor transporteurs die voor hun opdrachtgever vrachtbrieven willen aanmaken. Ook klanten van transportbedrijven kunnen de applicatie gebruiken. Alle betrokkenen; de opdrachtgever, transporteur en chauffeur moeten hiervoor over een account beschikken bij TransFollow. 
 

Lees meer over Waybill as a Service.
 

Wilt u een demo volgen of informatie opvragen? Bezoek TANS dan tijdens de Transport & Logistics beurs, standnummer 1.052. Dinsdag 22 september om 18:00 uur is een presentatie in het theather in hal 3. 

Twitter