TALIS cursus FlexTools

Written by: Tans

Op dinsdag 14 juli organiseert TANS de cursus FlexTools.

Deze cursus is bedoeld voor de systeem- of applicatiebeheerder binnen uw bedrijf. 
FlexTools zijn hulpmiddelen om TALIS in te richten. Vooral Flexreports en Flexgrids vormen een belangrijk onderdeel van de cursus, deze programma's worden dagelijks toegepast voor het maken van rapporten of exports naar Excel. Door kennis op te doen van de FlexTools kunt u oneindig veel meer informatie uit TALIS halen.

x.jpg

Het is handig om te weten hoe je snel een nieuw filter kunt toepassen, bijvoorbeeld op land, datum of klant.  Als u de Lay-out van Rapporten wilt aanpassen kunt u dit door een consultant laten doen, maar met FlexReports kunt u het ook zelf. In deze cursus leert u aan de hand van voorbeelden hoe u zelf uw pakket kunt inrichten en aanpassen.

FlexBase en FlexForms zijn programma's die niet iedereen heeft aangeschaft. Vaak worden deze alleen door applicatiebeheerders en systeembeheerders gebruikt. Er wordt in deze cursus dan ook kort stilgestaan bij het toepassen hiervan. Tijdens deze cursus leert u hoe de database nog beter kan worden ingericht op de bedrijfsspecifieke situatie, waardoor de 'gewone' gebruikers eenvoudiger en sneller kunnen werken met TALIS. Vooral voor bedrijven die TALIS in een vreemde taal gebruiken is het raadzaam om naar deze cursus te komen. Als u nieuwe velden toevoegt moet dat immers ook in de vreemde taal aangepast worden.  

Er zijn zes FlexTools die tijdens de cursus worden behandeld; FlexBase, FlexForms, FlexGrids, FlexCalc, FlexReports en FlexUsers. De opgedane kennis wordt toegepast in TALIS in onder andere de stambestanden zoals Codelijsten en Codetabellen maar ook in de Opdrachtenadministratie. 

Klik hier voor meer informatie over FlexTools. Bekijk onze website voor het totale cursusaanbod.
 

  • De kosten voor de cursus bedragen € 295,00 p.p. excl. BTW (9.30 tot 15.00 uur, inclusief lunch).
  • De cursus vindt plaats in de nieuwe cursusruimte bij TANS te Eindhoven.
  • De docenten zijn zelf consultant, hebben veel praktijkervaring en zijn in staat om naast de behandeling van het standaard cursusmateriaal ook in te spelen op praktijksituaties.
  • Als cursusmateriaal wordt de laatste versie van TALIS gebruikt.
  • U ontvangt een naslagwerk en deelnamecertificaat.


Voor het volgen van deze cursus is ervaring met TALIS vereist, ervaring met FlexTools is welkom.  

Twitter

-->