Hulp bij het inrichten van uw Factuurmethoden?

Written by: Tans

Maakt u gebruik van uitgebreide Factuurmethoden in TALIS en kunt u hulp gebruiken bij het invoeren van de verschillende methoden? TANS kan hulp bieden.

Tijdens een vergadering van het bestuur van de gebruikersvereniging werd door twee bestuursleden een opmerking geplaatst over de ingebruikname van de module factuurmethoden. Beide bedrijven maken daar gebruik van maar komen er niet aan toe om alle prijsafspraken met opdrachtgevers te vullen en te testen.  Al pratend kwamen we op het idee om te inventariseren welke klanten nog meer ondersteuning nodig hebben bij de implementatie. Als er voldoende klanten zijn, dan is het wellicht interessant voor TANS om op dit vlak hulp te bieden in de vorm van implementatiebegeleiders. Deze personen worden door TANS opgeleid en tegen een aantrekkelijk tarief aangeboden.
 

Heeft u ook hulp nodig bij de implementatie stuur dan een mail naar. s.dentener@tans.net. 

 

Bent u nog geen lid van de gebruikersvereniging van TANS en wilt u dat wel worden: klik hier voor aanmelden / meer informatie. Een lidmaatschap kost u 50 euro per jaar.
 

GV Tans.jpg

Twitter