TALIS cursus Ritplanning 5 maart

Written by: Tans

Op donderdag 5 maart wordt de cursus TALIS Ritplanning bij TANS gegeven.

Werkt u, of gaat u binnenkort werken met de Planningsmodule binnen TALIS? Dan is deze cursus interessant voor u. 

Tijdens de cursus Ritplanning leert u werken met het Grafisch Planbord binnen TALIS. Omkoppelen en Depotplanning zijn functies die optioneel verkrijgbaar zijn, maar worden wel behandeld tijdens de cursus. U leert hoe u een rit kunt uitbesteden en een bevestiging per mail kunt sturen. Ook komt xRoute ter sprake; met deze optie kunt u ondermeer de ritduur, tol, CO2 en afstand berekenen en weergeven op de kaart. Daarnaast leert u ook de Planningsmodule in te richten naar uw wens door gebruik te maken van filters. Voor meer informatie over TALIS Ritplanning klik hier.

De cursus start om 9.30 uur (ontvangst vanaf 9.00 uur) en duurt tot ongeveer 15.00 uur (inclusief lunch). Klik hier voor inschrijven

 

Twitter

-->