Deelmarktbijeenkomst Fourage 19 maart

Written by: Tans

Op donderdag 19 maart organiseert TANS de deelmarktbijeenkomst voor Fourage.

Tijdens deze bijeenkomst blikken we terug op de aanpassingen die afgelopen periode hebben plaatsgevonden aan TALIS aan de hand van klantwensen / de markt. Tijdens de workshop voor Fourage die TANS in januari organiseerde is aangegeven dat er behoefte is aan meer tools om de registratie eisen vanuit o.a. HISFA, KIWA, GMP+, BEX Registratie en SecureFeed na te leven. Graag willen wij de mogelijkheden doornemen en aan de hand van deze bijeenkomst tot een standaard oplossing komen in TALIS Fourage. 

Wilt u deelnemen aan deze bijeenkomst, dan verwachten bij u op 19 maart om 13.00 uur bij TANS in Eindhoven. De bijeenkomst zal tot ongeveer 17.00 uur duren. Aanmelden kan via deze link

Twitter