Extra cursus Factuurmethoden op 24 februari

Written by: Tans

Werkt u met TALIS en gaat u (binnenkort) werken met TALIS Factuurmethoden?

Of heeft u interesse in TALIS Factuurmethoden en wilt u weten wat er allemaal mogelijk is met deze module? Wellicht is dan een cursus Factuurmethoden interessant voor u of uw collega('s).

Tarifering en Facturatie kan bij logistieke bedrijven erg complex zijn. Tijdens de cursus Factuurmethoden van TANS wordt uitleg gegeven over de module Factuurmethoden, waarbij ook wordt stilgestaan bij Tarieven, Staffels en Toeslagen. Ook raakt u vertrouwd met een aantal aanverwachte programma's zoals Opdrachten, Facturering, Stambestanden en Parameters. Aan het einde van deze cursus bent u in staat om zelf Factuurmethoden samen te stellen.

Standaard wordt bij de opdrachtenadministratie Factuurmethoden Basis geleverd. Er is echter ook een uitgebreide versie beschikbaar. Klik hier voor meer informatie.

De cursussen vinden plaats in de nieuwe cursusruimte bij TANS te Eindhoven.

De docenten zijn zelf consultant, hebben veel praktijkervaring en zijn in staat om naast de behandeling van het standaard cursusmateriaal ook in te spelen op praktijksituaties. Als cursusmateriaal wordt de laatste versie van TALIS gebruikt. U ontvangt een naslagwerk en deelnamecertificaat.

Voor het volgen van deze cursus is ervaring met TALIS en met name Opdrachten, Facturering en Toepassing van tarieven van belang.

De kosten voor de cursus bedragen € 195,00 p.p. excl. BTW (excl. lunch). Inschrijven kan via deze link.

Twitter

-->