Cursusdata 2015

Written by: Tans

Ook in 2015 organiseert TANS diverse cursussen voor TALIS gebruikers.

Zo kunt u bij ons terecht voor een TALIS basis cursus als u met TALIS gaat starten of als u bijvoorbeeld een nieuwe collega heeft die u wegwijs wilt maken met ons programma.

Wilt u leren werken met de nieuwste functies binnen TALIS (versie 7.80) of uw kennis met betrekking tot dit programma hernieuwen? Dan is een Updatecursus mogelijk interessant voor u. 

Ook voor specifiekere cursussen als de Ritplanningscursus (voor TALIS gebruikers die met de Ritplanningsmodule werken), Factuurmethoden, of FlexTools (waar de systeem- / applicatiebeheerder leert werken met de diverse FlexTools zodat TALIS naar wens kan worden ingericht) bieden wij u een divers aanbod.  

De cursussen vinden plaats in de cursusruimte bij TANS in Eindhoven, maar kunnen op verzoek ook inhouse bij u plaatsvinden. Naast het cursusaanbod dat staat beschreven, is het ook mogelijk om met uw consultant een cursus op maat samen te stellen.

Hieronder vindt u een overzicht van de cursusdata (inschrijven kan via de Agendamodule op onze website of door op een van onderstaande data te klikken): 

  • Basiscursus: 17 februari, 12 mei, 30 juni, 8 september en 24 november.
  • Updatecursus: 13 januari, 10 of 24 februari, 17 of 31 maart.
  • Factuurmethoden: 27 januari, 14 april, 7 juni of 13 oktober.
  • Ritplanning: 20 januari, 2 juni, 1 september of 1 december.
  • FlexTools: 3 februari, 28 april, 14 juli of 27 oktober.

 

Twitter

-->