TANS steunt 3FM Serious Request

Written by: Tans

TANS en 3FM danken u voor uw steun.

U maakt nu kans op een Updatecursus

Wilt u zelf een (extra) steentje bijdragen? 
Via de TANS actiepagina van Serious Request kunt u een bedrag doneren.
 

Over de actie:
TANS steunt de 3FM Serious Request actie 'Hands off our girls'. Deze actie vraagt aandacht voor meisjes en vrouwen die getroffen door seksueel geweld in conflictsituaties. Een stille ramp die miljoenen meisjes en vrouwen treft en beschadigt. Wereldwijd wordt een op de vijf vrouwen verkracht of op een andere wijze seksueel misbruikt. In conflictgebieden, zoals DR Congo en Syrië, liggen deze percentages hoger omdat seksueel geweld als vernederend wapen wordt ingezet. Seksueel geweld tegen meisjes en vrouwen heeft grote gevolgen voor hun lichamelijke en psychische gezondheid, economische toekomst en acceptatie in de gemeenschap. Het herstel van deze meisjes en vrouwen is essentieel omdat juist vrouwen tijdens en na conflicten de basis leggen voor wederopbouw en herstel van de samenleving.
 

Actievoorwaarden
* TANS verloot in totaal 3 Updatecursussen. De winnaars worden in de nieuwsbrief van januari 2015 bekend gemaakt.
* TANS doneert maximaal 500 euro aan 3FM serious Request.  

Twitter