TANS standaardiseert management dashboard

Written by: Tans

Automatiseringsleverancier TANS uit Eindhoven heeft een nieuw management dashboard ontwikkeld op basis van TALIS TMS/WMS.

Door de ontwikkeling van deze nieuwe standaard, kan de implementatietijd drastisch worden teruggebracht. Tot nu werd er relatief veel tijd gestopt in het aanpassen van de dashboards, waardoor de verhouding in investering scheef lag.

Consultants van TANS zijn nu circa 2 dagen bezig om het pakket Qlikview en het dashboard te installeren, de koppeling te leggen met de database en de parameters in te stellen. Als een bedrijf (veel) vrije velden in TALIS gebruikt, dan kunnen deze eventueel ook in de management informatie worden meegenomen. Dat vergt uiteraard extra tijd.

Op basis van het nieuwe dashboard kan ook gemakkelijk een koppeling gelegd worden met databases van financiële pakketten, boordcomputers of salarispakketten, wat het mogelijk maakt een totaaldashboard te ontwikkelen waarop doorgeklikt kan worden naar onderliggende dashboards.

Tijdens de ICT & Logistiek beurs demonstreert TANS deze nieuwe toepassing, u vindt TANS op stand B050. Wilt u gratis toegang tot deze beurs? Klik hier voor aanmelden!

Twitter

-->