EVO Inspiratiedag Heerenveen

Written by: Tans

Dit jaar organiseert EVO i.s.m. LogiXperience voor de derde keer de EVO Inspiratiedag. Ditmaal op 9 oktober in Heerenveen.

Hoe bereidt u zich voor op de elektronische vrachtbrief? Kan de Google Glass voor u toepasbaar zijn in het magazijn? Weet u wat papierloze logistiek voor uw bedrijfsvoering betekent?
Het antwoord op deze en andere logistieke vragen krijgt u tijdens de EVO Inspiratie Dag. Bezoek dit unieke evenement waar logistieke kennis en innovatie samenkomen.

Tijdens deze dag kunt u kosteloos deelnemen aan diverse  inspiratiesessies als; 'Goed logistiek management begint met zelfkennis', 'Carrierselectie, zo bespaart u kosten en vervoert u efficiënt', 'Voice picking versus barcode-scanning: ervaar het zelf' en bijvoorbeeld 'Apps, altijd en overal, ook in de logistiek'. Ook TANS verzorgt een inspiratiesessie met als thema 'Transportplanning, uitbesteden of zelf blijven doen?'

Met een grote verscheidenheid aan bezoekers is de EVO Inspiratie Dag daarnaast dé omgeving om uw zakelijke netwerk uit te breiden en nieuwe samenwerkingen aan te gaan.

 

Twitter

-->