Haal meer uit TALIS met een Basis cursus!

Written by: Tans

TANS organiseert regelmatig diverse cursussen voor TALIS gebruikers die net met TALIS zijn gestart of nog moeten starten.

Wilt u graag wegwijs worden gemaakt met de basisfuncties van TALIS en bent u benieuwd naar wat er (nog) meer mogelijk is met het programma, wellicht is dan een basis cursus interessant voor u of uw collega's.

Tijdens deze cursus leert u omgaan met de verschillende mogelijkheden van het programma TALIS en in beperkte mate met het programma FlexTools. Er wordt bijvoorbeeld aandacht besteed aan Opstarten van TALIS, Gebruikersinstellingen, Menufunctie, Helpfunctie, Kolomeditor, Codetabellen, Rapporten, Mailen, Bonnen, (Flex)Grids, Licenties, Importeren lay-outs en Filters. Er wordt dieper ingezoomd op het gebruik van tarieven en toeslagen voor toepassing in de Facturering en Opdrachten. In FlexTools leert u hoe u grids en rapporten kunt aanpassen en hoe u nieuwe gebruikers kunt aanmaken.

Voor meer informatie of inschrijven klik hier.

 


 

Twitter

-->