EVO Inspiratiedagen Venlo

Written by: Tans

Als vervolg op de succesvolle eerste EVO Inspiratiedagen die op 2 en 3 april werden georganiseerd in Zoetermeer, organiseren EVO en LogiXperience op 25 en 26 juni in Venlo de tweede editie.

Hoe bereid u zich voor op de elektronische vrachtbrief? Kan de Google Glass voor u toepasbaar zijn in het magazijn? Weet u wat papierloze logistiek voor uw bedrijfsvoering betekent? Het antwoord op deze en andere logistieke vragen krijgt u tijdens de EVO Inspiratie Dagen.

Themasessie Papierloze Logistiek
De dagen bestaan uit twee onderdelen; zo hebben EVO en LogiXperience een specifieke themasessie Papierloze Logistiek ontwikkeld (donderdag 26 juni van 9.00-13.00 uur). Aan de hand van diverse praktijkopstellingen kunt u 'de slag van papier naar papierloze logistiek' beleven.

Interactieve inspiratiesessies
Maar u kunt deze innovaties ook ontdekken en ervaren met behulp van de interactieve inspiratiesessies. De sessies worden op woensdag 25 juni (van 9.30 - 16.00 uur) en donderdag 26 juni (van 14.00 - 16.30 uur) gegeven. Door de interactieve setting tijdens de sessies bent u geen passieve bezoeker, maar gaat uz elf op zoek naar wat interessant is voor u of uw bedrijf. Op die manier kunt u zich zowel oriënteren als gericht zoeken naar verdieping. Ook TANS verzorgt een inspiratiesessie met als thema 'Transportplanning, uitbesteden of zelf blijven doen?'. 

Klik hier voor meer informatie en inschrijven. 

 

 

Twitter