Nieuwe release TALIS

Written by: Tans

TANS heeft een nieuwe release uitgebracht van haar TMS TALIS. Deze versie 7.52.3 bevat verschillende nieuwe functionaliteiten.

“We hebben onder meer de performance verbeterd bij het aanmaken van facturen, exporteren van opdrachten en het opzoeken van laad- en losplaatsen”, vertelt René Knapen, directeur van TANS.

TANS-TALIS-Planbord-met-kaart-1024x609.jpg
 

Andere uitbreidingen zijn een importfunctie voor toeslagen, financiële koppelingen met Verocount en MS Dynamics en TALIS Mobile versie 2.0, waarmee inslag en uitslagmutaties met behulp van een scanner rechtstreeks in het TMS verwerkt worden.
 

Voor de komende tijd staan nog een aantal nieuwe ontwikkelingen op de rol. “Sinds 1 januari 2014 zijn leveranciers van voer voor staldieren aan landbouwbedrijven verplicht een administratie bij te houden en deze gegevens jaarlijks voor 1 februari naar de DienstRegeling te sturen”, zegt Knapen. “We werken aan een functie binnen TALIS waarmee je naar bevoegde instanties gegevens kunt overzetten via een zogenaamde SOAP koppeling.”
 

Ook is TANS bezig met een auditmonitor waarmee alle wijzigingen in TALIS opgevraagd kunnen worden, een nieuw rayonneringssysteem ten behoeve van planning en versie 2 van de Multivers API-koppeling, waarmee in TALIS openstaande posten/bedragen opgevraagd kunnen worden.

Lees het artikel op de website van TTM.

 

Twitter