Workshop voor TALIS Community gebruikers

Written by: Tans

Op 28 november 2013 organiseerde TANS een workshop voor bedrijven die zich hebben ingeschreven voor het gebruik van TALIS Community.

Community is een vrachtuitwisselingssysteem dat primair bedoeld is voor gebruikers van TALIS TMS. In de toekomst wordt Community mogelijk ook aangeboden aan niet-klanten van TANS. Voor meer informatie over TALIS Community klik hier.

Tijdens de workshop werd uitleg gegevevn over de functies en de instellingen van Community en de manier waarop transportopdrachten automatisch in TALIS worden ingelezen. Enkele gebruikers plaatsten zinvolle opmerkingen over het gebruik en hadden nog nieuwe wensen voor een volgende versie. Deze worden uiteraard meegenomen in een volgende release. 

In 2014 worden er vier TALIS Community workshops georganiseerd. Zowel Community gebruikers, als algemeen geïnteresseerden zijn daar welkom. Heeft u interesse en wilt u één van deze workshops bijwonen, schrijft u zicht dan in via de agendamodule op onze website of hou onze nieuwsbrief  in de gaten voor actuele informatie en data.

 

Twitter