Nieuws

TALIS 8.07.03 leverbaar

TALIS 8.07.03 leverbaar

TALIS Eindejaarsverwerking TANS 2019-2020

Met het afsluiten van 2019 en het treffen van voorbereidingen voor 2020, zijn er ook binnen TALIS een aantal zaken die uw aandacht vragen.

Blog | Eindelijk opluchting

Deze week weer een blog van René Knapen, commercieel directeur bij TANS.

Test Engineer bij TANS: Maarten Blaauw

Afgelopen maand zoomden we in op het beroep Software Engineer, deze maand bespreken we het beroep Test Engineer samen met onze medewerker Maarten Blaauw.

Blog | Keek van de week

Deze week weer een blog van René Knapen, commercieel directeur bij TANS.

Blog | Gedoe op (in) de beurs

blog van René Knapen, commercieel directeur van TANS. 'Het is najaar en dan maakt elke ICT leverancier die oplossingen voor de logistiek levert zich weer op voor de aanstaande beurzen. Dit jaar zijn het er 2'.

Software Engineer bij TANS: Vithursan Mohan

Vorige maand zoomden we in op het beroep Business Consultant, deze maand spreken we één van onze medewerkers van de afdeling Research en Development: Vithursan Mohan over zijn functie, Software Engineer bij TANS.

Forse uitbreiding IMPACT

In de afgelopen periode heeft het team van TANS hard gewerkt aan de forse uitbereiding van de functionaliteit van IMPACT. Inmiddels is er sprake van versie 1.4.0.

Jan Kees Boer Transport: 'We hadden bij TANS het beste gevoel'

Na ervaring op te hebben gedaan bij andere bedrijven startte Jan Kees Boer in 2014 als vierde generatie bij Jan Kees Boer Transport. Hij nam het stokje over van zijn vader, Ab Boer, die sinds 1953 de leiding van Jan Kees Boer overnam.

Twitter