A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Creating default object from empty value

Filename: controllers/blog.php

Line Number: 20

TANS • Blog

Nieuws

TALIS 8.01 leverbaar

TALIS versie 8.01 is leverbaar.

TANS released eerste versie van IMPACT op ICT & Logistiek 2018

Meer dan 2 jaar is er gewerkt aan de nieuwe planningstool van TANS, IMPACT genaamd. Deze tool is met de modernste technieken ontwikkeld en vervangt op den duur de ritplanningsmodule van TALIS.

Wat betekent Brexit voor uw IT-systeem?

29 maart 2019 gaat Engeland zich afscheiden van de EU (Brexit). Welke gevolgen dat heeft hangt af van de onderhandelingen die nu nog gaande zijn. U kunt u nu al voorbereiden door te inventariseren wat de mogelijke gevolgen zijn voor de automatisering binnen uw bedrijf.

Nieuwe data TALIS cursussen bekend: 2019

Het TALIS cursusrooster voor 2019 is bekend.

Blog | BREXIT, welke kant gaat het op?

Blog van René Knapen, commercieel directeur van TANS.

Segers Internationaal Transport: ‘Bij TANS begrijpen ze hoe de transportwereld in elkaar zit’'

Met zo’n 100 wagens per week naar alle gebieden in Spanje en een eigen vestiging in Barcelona, is Segers Internationaal Transport uit Oosterhout een specialist op het gebied van transporten van en naar Spanje. Samen met TANS uit Eindhoven, heeft het bedrijf in de afgelopen jaren een aantal flinke efficiencyslagen gemaakt.

SAVE THE DATE: ICT & Logistiek op 7 en 8 november in Utrecht 

Op 7 en 8 november vindt de jaarlijkse ICT & Logistiek beurs plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. ICT & Logistiek is het jaarlijkse event waar u de (ICT-)oplossingen vindt die nodig zijn om uw logistieke processen efficiënt in te richten en effectief uit te voeren. Een bezoek aan ICT & Logistiek biedt u een actueel overzicht van toepassingen en diensten voor de complete supply chain.  

Kusters Bedrijven: ‘Met TANS kunnen wij continu verbeterslagen maken’

Kusters Bedrijven in Eindhoven is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een “One Stop Shopping” organisatie op het gebied van Transport, Logistieke en Facilitaire dienstverlening. TANS (Transport & Automotive Network Systems) zorgt daarbij al meer dan 25 jaar voor automatiseringsoplossingen op maat.

Blog | Hoe krijgen we het in ons hoofd

Blog van René Knapen, commercieel directeur van TANS.

Twitter