A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Creating default object from empty value

Filename: controllers/blog.php

Line Number: 20

TANS • Blog

Nieuws

Segers International Transport: ‘Bij TANS begrijpen ze hoe de transportwereld in elkaar zit’'

Met zo’n 100 wagens per week naar alle gebieden in Spanje en een eigen vestiging in Barcelona, is Segers International Transport uit Oosterhout een specialist op het gebied van transporten van en naar Spanje. Samen met TANS uit Eindhoven, heeft het bedrijf in de afgelopen jaren een aantal flinke efficiencyslagen gemaakt.

SAVE THE DATE: ICT & Logistiek op 7 en 8 november in Utrecht 

Op 7 en 8 november vindt de jaarlijkse ICT & Logistiek beurs plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. ICT & Logistiek is het jaarlijkse event waar u de (ICT-)oplossingen vindt die nodig zijn om uw logistieke processen efficiënt in te richten en effectief uit te voeren. Een bezoek aan ICT & Logistiek biedt u een actueel overzicht van toepassingen en diensten voor de complete supply chain.  

Kusters Bedrijven: ‘Met TANS kunnen wij continu verbeterslagen maken’

Kusters Bedrijven in Eindhoven is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een “One Stop Shopping” organisatie op het gebied van Transport, Logistieke en Facilitaire dienstverlening. TANS (Transport & Automotive Network Systems) zorgt daarbij al meer dan 25 jaar voor automatiseringsoplossingen op maat.

Blog | Hoe krijgen we het in ons hoofd

Blog van René Knapen, commercieel directeur van TANS.

Van Rooijen: 'efficientere operatie, betere service, meer managementinformatie'

De Eindhovense logistiek dienstverlener Van Rooijen is enige tijd geleden overgestapt op TALIS, het transport- en logistiek informatiesysteem van ICT-bedrijf TANS. De implementatie nam ongeveer tien maanden in beslag.

Fleetpoint: Bulletproof met de TALIS koppeling met TransFollow

Door krachten te bundelen, is er in 2006 een nieuw en ijzersterk concept ontstaan: Fleetpoint. Inmiddels is het concept Fleetpoint uitgegroeid tot een bloeiend en sterk groeiend bedrijf dat de complete levering en het beheer van uw autovloot in één keer regelt.

Succesvolle updatecursussen versie 8.0.

De afgelopen maanden werden er diverse updatecursussen gegeven voor versie 8.0 van TALIS. De bijeenkomsten in Utrecht en Eindhoven werden druk bezocht en de beoordelingen waren overwegend positief.

Pilot bijeenkomst IMPACT

Ondanks dat iedereen het druk heeft is het gelukt om een pilotbijeenkomst te organiseren. Op 21 juni kwamen gebruikers bij elkaar om de meest recente Bèta versie van IMPACT onder handen te nemen. Het was een succesvolle bijeenkomst omdat er een aantal zeer bruikbare tips kwamen en omdat de pilots  steeds enthousiaster werden over de mogelijkheden.

Blog | Het hek is van de dam

Blog van René Knapen, commercieel directeur van TANS.

Twitter