Toekomstige nieuwe functies


Naast de nieuwe functionaliteiten die reeds zijn toegevoegd gaan we TALIS nog verder verbeteren. De basis hiervoor blijven de diverse ideeën die jullie, onze klanten, in de afgelopen jaren hebben aangedragen. Een voorbeeld hiervan is het eenvoudig kunnen crediteren in TALIS, maar er is meer.

Het versimpelen van het crediteren staat op korte termijn op de planning. Daarnaast willen we op de middellange termijn ook andere zaken nog verder optimaliseren. Denk hierbij aan het optimaliseren van de routeberekening door bijvoorbeeld vooraf automatisch te geocoderen. Hierdoor zie je vooraf al of er nog ergens coördinaten ontbreken.

Maar ook het uitvoeren van de routeberekening over meerdere opdrachten tegelijkertijd staat hoog op het verlanglijstje. Dit sluit dan weer aan bij het collectief kunnen wijzigen van meerdere opdrachten op hetzelfde moment.

Daarnaast gaan we ook kijken naar het samenstellen van meerdere kolommen en filtersets binnen de diverse informatie-grids. Zo kun je als gebruiker sneller bij de informatie die je zoekt, en deze vanuit TALIS delen met collega's, opdrachtgevers etc. De informatiebehoefte wordt namelijk steeds groter in de markt van transport en logistiek.

Kortom, veel zaken waar we de komende periode mee aan de slag gaan. Via onze releasenotes  houden wij jullie op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen TALIS. 


Heb je nou zelf nog interessante wensen voor TALIS, of andere suggesties? Mail deze dan naar support@tans.net, zodat onze R&D-afdeling zich hierin kan verdiepen. 

Nieuws over IMPACT
12 mei 2023 +/- 2 minuten leestijd