We zijn constant bezig met het verbeteren van IMPACT op alle vlakken. Zo breiden we de koppeling met TALIS en de boordcomputers steeds uit met extra data en mogelijkheden. Daarnaast werken we aan nieuwe functionaliteiten die IMPACT als planpakket beter maken. 

We zijn bezig geweest met functionaliteiten rondom het afhandelen van plan issues, aanpasbare instellingen met betrekking tot het wel of niet automatisch accepteren van geocodeer-resultaten. Ook zijn we op dit moment bezig met het automatisch toevoegen van pauzes en overnachtingen aan een rit en het uitbreiden van de functionaliteit op de kaart!

Een grote kracht van IMPACT is het visueel weergeven van de data waardoor de planners een beter beeld en overzicht krijgen van het werk dat ze te doen staat. Om dit beter te faciliteren is er gekozen om nu de functies van kaart uit te breiden met mogelijkheden om standaard alle ritten en taken op de kaart te tonen. Om het verschil tussen de ritten op de kaart duidelijk te maken krijgen de ritten nu ook verschillende kleuren die ook terug te vinden zijn in het planbord en rooster. Deze verbetering in het overzicht zorgen er voor dat de planner snel al zijn ritten van de dag inzichtelijk heeft en eventueel openstaande taken nog (met de lasso-functie) bij kan plannen op ritten in de buurt! Zie hier de eerste preview van deze nieuwe functionaliteit die binnenkort uitgebracht wordt:

Nieuws over IMPACT
17 november 2023 +/- 3 minuten leestijd
Product Update IMPACT 2023-11-17