Nieuwe functies in TALIS


Vanaf versie 8.37 (september 2023) zijn er weer diverse nieuwe functionaliteiten toegevoegd aan TALIS, met in het bijzonder in de facturatie en het overnemen van gebruikersinstellingen. Hierdoor is het nu mogelijk voor gefactureerde factuurregels een creditfactuur aan te maken en kunnen instellingen van gebruikers gekopieerd worden.

 

Aanmaken creditfactuur per factuurregel

Sinds versie 8.32 was het mogelijk om gemakkelijk een creditfactuur aan te maken via een rechtermuisklik in onderhoud facturen in TALIS. Door vervolgens te klikken op ‘Maak creditfactuur’ wordt er direct een nieuwe factuur aangemaakt in onderhoud facturen.

De functie aanmaken creditfactuur is nu uitgebreid met het crediteren van alleen een factuurregel. Hierdoor is het nog makkelijker om een creditfactuur aan te maken indien dit voor 1 of enkele regels van toepassing is.

Overnemen gebruikersinstellingen

In Flextools is de menu optie 'Overnemen Instellingen' toegevoegd aan het contextmenu van een

gebruiker.

De volgende instellingen kunnen overgenomen worden:

·        Instellingen Flextools

·        Instellingen TALIS

·        Grids en filters

·        Gebruikersgroep (alleen de BEHEERDER kan dit selecteren)

·        Printers

 

Nieuwe logo

Sinds de zomer van dit jaar hebben TANS en TALIS een opgefrist logo gekregen. In TALIS is dit nieuwe logo nu zichtbaar. Tevens hebben een aantal schermen een opfrisbeurt gehad, zoals onderstaand opstartscherm.

Nieuws over TALIS
17 november 2023 +/- 4 minuten leestijd