Nieuws

G. Kuijf: 'Verkooporders komen automatisch binnen als transportopdracht'

Samen met een klant integreerde Transportbedrijf G. Kuijf en zonen de Ritplanningsmodule in hun bestaande Transport Management Systeem TALIS, van softwarespecialist TANS. Dit tot grote tevredenheid van alle partijen: 'Alle rit- en transportgegevens staan nu in één systeem', vertelt Gerard Kuijf.

Wijzigingen CAO per 1 juli 2017

Vanaf 1 juli 2017 wordt een nieuwe CAO van kracht. Voor TALIS heeft dit gevolgen voor de berekeningen van vergoedingen en toeslagen. Om ervoor te zorgen dat u m.i.v. 1 juli 2017 gebruik maakt van de nieuwe CAO moeten een aantal stappen doorlopen worden.

Willems Transport: 'Automatiseren is een must, anders doe je niet meer mee in de transportsector'

Tegenwoordig kunnen we ieder pakketje volgen. Als klant ontvang je een link naar een track & trace systeem, zodat je precies kunt zien wanneer jouw pakketje aan de voordeur wordt afgeleverd.

Transport Logistic München

Als het over logistiek gaat zijn er in de wereld maar een paar echt grote beurzen, München, Shanghai, Atlanta en Parijs zijn de meest bekende. Voor Europa is de beurs in München verreweg de grootste en bekendste.

TALIS en Kaspersky

TALIS klanten met de Virusscanner / Internet security van Kaspersky kunnen problemen ervaren wanneer ze de virusdefinities updaten.

Twitter